Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;

Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο σαν την κοπέλα της φωτογραφίας; Θέλετε να δείτε πως φτιάξαμε το χαμόγελο που δημοσιεύσαμε στον τοίχο του ιατρείου μας στο facebook πριν λίγες μέρες; Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο και γίνεται με όψεις πορσελάνης, που είναι μια σύγχρονη και ήπια λύση που αλλάζει το χαμόγελο σας ριζικά.Όταν περιγράφω τι είναι οι όψεις πορσελάνης στους ασθενείς που βλέπω στο ιατρείο μου, χρησιμοποιώ πολλές φωτογραφίες και video και το ίδιο σκέφτομαι να κάνω  και σήμερα για σας.
Αυτή η ανάρτηση λοιπόν θα έχει λίγα λόγια, αλλά πολλές εικόνες που θα βοηθήσουν πιστεύω σημαντικά να σχηματίσετε μια πλήρη εικόνα για αυτή την συντηρητική αισθητική τεχνική.
Δόντια τριμμένα, αποχρωματισμένα με μικρές ανωμαλίες στην θέση τους πριν από τις όψεις.
Τα δόντια προσετοιμάζονται, με αφαίρεση πολύ μικρής ποσότητας αδαμαντίνης, πάχους 0,2 εως 0,5 χιλ.
Τα δόντια έτοιμα για να δεχθούν τις όψεις πορσελάνης


Οι όψεις τοποθετούνται στα δόντια

Το χαμόγελο μετά την τοποθέτηση των  όψεων
Οι όψεις πορσελάνης, είναι τόσο λεπτές που παρομοιάζονται με ένα φακό επαφής.


Επίσης δείτε μια ωραία σχηματική αναπαράσταση των σταδίων κατασκευής των όψεων στο ακόλουθο video:

         Τέλος, μερικές φωτογραφίες από πραγματικά περιστατικά που φρόντισα στο ιατρείο μου. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και τον τρόπο που κατασκευάστηκαν, τότε πατήστε τον σύνδεσμο στις φωτογραφίες:


Οι όψεις πορσελάνης μπορούν να αλλάξουν το χαμόγελο σας πραγματικά και να δώσουν μια νέα διάθεση σε ανθρώπους που δίσταζαν να χαμογελάσουν λόγω των των αισθητικών προβλημάτων των δοντιών τους.

Θα επανέλθω στο θέμα, με περισσότερες εξηγήσεις για τα στάδια και τους παράγοντες που κάνουν ένα θεραπευμένο περιστατικό, πετυχημένο ή όχι. Στο μεταξύ διαβάστε και μια σχετική παλαιότερη ανάρτηση μου.

Αν επιθυμείτε να μάθετε κάτι συγκεκριμένο, μην διστάσετε να μου γράψετε, να επικοινωνήσετε μαζί μου στο faceboook ή στο ιατρείο μου.

Βρείτε μας στο facebook!Είναι μεγάλη χαρά να σας έχουμε στην ομάδα μας...

 Μέχρι την επόμενη φορά, συνεχίστε να χαμογελάτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου