Αισθητική οδοντιατρική

Υπάρχουν μερικές θεμελιώδεις, παγκοσμίως αναγνωρισμένες αρχές, που καθορίζουν την αντίληψη όλων μας για το τι θεωρείται ελκυστικό. Η φυσιογνωμία και το χαμόγελο καθορίζουν την εκφραστική δύναμη και πολλές φορές την ποιότητα των ανθρώπων, επιτρέποντας την μη λεκτική επικοινωνία όταν θέλουμε να εκφράσουμε χαρά, φιλικότητα, γενναιοδωρία, έγκριση.

Τα δόντια ως βασικό μέρος του χαμόγελου επηρεάζουν πολλές φορές την εκφραστικότητα του. Πολλοί άνθρωποι δεν χαμογελούν επειδή αισθάνονται πως τα δόντια τους δεν είναι τόσο ωραία όσο επιθυμούν. Οι οδοντίατροι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το χαμόγελο τους.

Η αισθητική απαιτεί από τον οδοντίατρο  ικανότητα στην εντόπιση των προβλημάτων αλλά και γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα ξεπεραστούν. Σήμερα έχουμε στην διάθεση μας θαυμάσια υλικά και τεχνικές για να επιτύχουμε άριστα αποτελέσματα, τίποτε όμως δεν αντικαθιστά την ποιότητα των γνώσεων και τις δεξιότητες του οδοντίατρου οι οποίες πρέπει να είναι άριστες αλλά και να εξελίσσονται παρακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης. 


Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να ενημερώνεστε για σύγχρονες τεχνικές, να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας για θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής που σας ενδιαφέρουν. Ανατρέξτε στις αναρτήσεις μας ή δείτε την σελίδα του ιατρείου μας για περισσότερες πληροφορίες.


Ενημερωθείτε για την λεύκανση, την ανάπλαση, τις όψεις πορσελάνης, τις ολοκεραμικές εργασίες και επιλέξτε τον οδοντίατρο που θα σας καθοδηγήσει στις επιλογές που θα επιτύχουν το χαμόγελο που όλοι μας αξίζουμε.