Ποιοί είμαστε..

Το ιστολόγιο και οι αναρτήσεις του, ανήκουν στην ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ και στους γιατρούς που εργάζονται σε αυτήν, δηλ. την Δόμνα Ευαγγελίδου  και τον Γιώργο Σιάμο.

Οι γιατροί, είναι προσθετολόγοι, δηλ. εξειδικευμένοι γιατροί στο χώρο της Οδοντικής Προσθετικής, του τμήματος της Οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την αποκατάσταση των δοντιών. 

Η εξειδίκευση στην Προσθετολογία, αποκτιέται μετά την αποφοίτηση από την Οδοντιατρική Σχολή και απαιτεί  3 επιπλέον χρόνια σπουδών αποκλειστικά στο αντικείμενο της Προσθετικής. Αντιμετωπίζουμε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων αποκατάστασης των δοντιών, που ξεκινούν  από ένα απλό κάταγμα και φτάνει ως  και τις ολικές στοματικές αποκαταστάσεις. Οι προσθετολόγοι είναι επίσης οι γιατροί που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ΚΦΓ διάρθρωσης καθώς και τις στοματοπροσωπικές ελλείψεις από σχιστίες, ατυχήματα ή χειρουργεία εκτομής.

Το ιατρείο μας λοιπόν, είναι ένα οδοντιατρείο παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της Οδοντικής Προσθετικής, της Αισθητικής και των Οδοντικών Εμφυτευμάτων.Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας προηγμένη τεχνολογικά οδοντιατρική φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. 

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για μας από την ιστοσελίδα του ιατρείου. Εκεί θα βρείτε και το βασικό blog της ιστοσελίδας στο οποίο αναπτύσσονται διαφορετικά θέματα.

Είμαστε κοντά σας για να δημιουργήσουμε μια σχέση ζωής, αυτήν που δημιουργείται ανάμεσα στους γιατρούς και στους ανθρώπους που κέρδισαν πίσω το χαμόγελο και την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.www.dent-artistry.com