Λεύκανση δοντιών με την λυχνία ΖΟΟΜ και την PHILIPS

Το ότι στο ιατρείο μας, προσφέρουμε λεύκανση δοντιών με την λυχνία ΖΟΟΜ το ξέρετε. Πρόκειτε άλλωστε για την πιο επιτυχημένη τεχνική λεύκανσης δοντιών για το ιατρείο παγκοσμίως.

Σε μόλις 45 λεπτά μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας μέχρι και 7 τόνους. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και η τεχνική είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι.

Πρόσφατα η εταιρία κατασκευής της λυχνίας ΖΟΟΜ αγοράστηκε από την εταιρία PHILIPS.

Η PHILIPS προσπαθώντας να προσελκύσει το κοινό στο νέο της απόκτημα, κάνει ενδιαφέρουσες προσφορές. Η πρώτη είναι,
 να επιτρέπει σε όσους αγοράζουν την ηλεκτρική τους οδοντόβουρτσα Philips Sonicare να παίρνουν και ένα εκπτωτικό κουπόνι για να κάνουν λεύκανση ΖΟΟΜ σε κάποιο συνεργαζόμενο ιατρείο. Στην Ελλάδα,  βέβαια αυτά δεν γίνονται γιατί ανάμεσα στην εταιρία και στον οδοντίατρο μεσολαβεί ο εμπορικός αντιπρόσωπος ο οποίος διαχειρίζεται το προιόν με τον δικό του τρόπο και τουλάχιστον προς το παρόν δεν μας έχει ενημερώσει για τέτοια δυνατότητα. Εκτός βέβαια από τον αντιπρόσωπο, στην Ελλάδα οι κανόνες δεοντολογικής συμπεριφοράς δεν επιτρέπουν τέτοιες προσφορές ούτως ή άλλως, τουλάχιστον προς το παρόν μια και είναι ακόμη άγνωστο τι θα  γίνει μετά την απελευθέρωση του οδοντιατρικού επαγγέλματος.
Μια επιπλέον προωθητική ενέργεια της PHILIPS, είναι η εφαρμογή για i-phone στην οποία μπορούμε ελεύθερα να έχουμε όλοι πρόσβαση.Αυτό που κάνει η εφαρμογή αυτή είναι να σας βοηθά να "παίξετε" με τις φωτογραφίες σας και να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Δοκιμάστε την, είναι τουλάχιστον χρήσιμη όχι μόνο γιατί σας προσφέρει πληροφορίες για τον τύπο λεύκανσης ΖΟΟΜ  αλλά και γιατί σας επιτρέπει να παίξετε με το χαμόγελο σας και να "λάμψετε" τουλάχιστον φωτογραφικά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την λεύκανση ΖΟΟΜ εδώ και κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, συνεχίστε να χαμογελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου